Medium
Sigtuna, Bålsta, Enköping, Eskilstuna, Uppsala, Västerås med omnejd

Jag som driver Spriritlife arbetar med många områden, jag arbetar bland annat som medium. Med tanke på att vi påverkas av många energier kan det kännas komplicerat att veta hur och varför man påverkas, det är något jag kan hjälpa till med. Med mitt arbete utgår jag från Sigtuna men jag vänder mig även till er i bland annat Bålsta, Enköping, Eskilstuna, Uppsala och Västerås med flera.


Till mina kunder erbjuder jag även astrologisk avläsning, då arbetar jag utifrån energier från månen, solen och alla de andra planeterna i vårt solsystem. Dessutom kan jag hjälpa dig med din stjärnhimmel och vilket eller vilka stjärntecken som just du har i solen och månen samt hur dessa kan spegla din personlighet och de olika faserna du går och har gått igenom i under livets gång. 


I allt arbete ser jag till att utgå från dig, jag kommer hjälpa dig med det du är i behov av. Har du några specifika önskemål får du mer än gärna dela med dig av dem, på så sätt kan jag anpassa arbetet allt mer utifrån dig. 


Skulle du ha några frågor eller funderingar kring mig och mitt arbete som medium är du varmt välkommen att kontakta mig. Du är även välkommen att ta kontakt med mig om du redan nu är intresserad av att erhålla min hjälp. Som sagt arbetar jag i området runt Sigtuna, Bålsta, Enköping, Eskilstuna, Uppsala och Västerås. 

Spiritlife.se