Välkommen till vår webbshop

Villkor och bestämmelser


Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Spiritlife

Marmorvägen 18

19341 Sigtuna

Organisationsnummer: 840927-0348
Telefonnummer: 0737236416
E-postadress: Nathalie@spiritlife.se

Beställning


Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida, Det går också bra att maila din beställning. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.


Betalning och priser


Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.


Returer och Byten


Leveranser och returer


Vi erbjuder följande leveransmetoder:


  • Postnord
    Fast pris 49 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Fri frakt vid beställningar över 600 kr. 

  • Leverans inom 30 dagar till närmsta utlämningsställe. Vanligen skickas beställningen inom 1-4 arbetsdagar. 
    I möjligaste mån använder vi återbrukat packmaterial för att minska på miljöbelastningen.

Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.


Returer


Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Då krävs bildbevis på deffekten. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp


Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

 

Returer skickas till:


Spiritlife
Nathalie Rehn
Marmorvägen 18
19341 Sigtuna


Återbetalning


Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy


När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Kontakta oss i så fall via e-post.

Genom att lämna ut dina uppgifter till oss godkänner du att vi registrerar dem enligt GDPR


När du handlar eller interagerar med oss kan du komma att dela dina personuppgifter med oss. Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Spiritlife som är ett svenskt enskilt bolag registrerad hos Bolagsverket med organisationsnummer 840927-0348 och har sitt säte i Sigtuna.

Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och dina rättigheter se vår integritetspolicy. Du kan självfallet även kontakta oss på nathalie@spiritlife.se om du har frågor rörande hanteringen av dina personuppgifter.

Spiritlife.se